Adakah anda berminat untuk menjana pendapatan lumayan hanya dari rumah anda?

"Ketahui Strategi & Teknik Sebenar Bagaimana PAKAR Internet Menjana Pendapatan 4-5 Angka Sebulan Dari Rumah Hanya Melalui Online!"

"Saya Terpaksa Meniru Strategi Beliau..!"

Saya sememangnya terkejut melihat isi kandungan Pakej Video Tutorial Inbox Cash yang telah diberikan oleh saudara Rahman Basri untuk review. Belum pernah lagi saya menonton video panduan yang sebegitu teliti dan jelas penerangannya.

Semasa menonton video panduan ini, seakan-akan Cikgu Rahman Basri berada di hadapan saya dan membantu saya memahami dengan amat jelas strategi Email Marketing yang berkesan. Sehinggakan saya terpaksa meniru strategi yang telah beliau kongsikan di dalam pakej hebat ini sebelum beliau melancarkan produk ini secara rasminya. Minta maaf ye Tn Rahman kerana saya telah aplikasikan strategi tuan dengan jayanya sebelum pakej ini dilancarkan secara rasmi.

Secara peribadi, apa yang boleh saya katakan adalah Pakej Video Tutorial Inbox Cash ini memang amat bernilai dan berkualiti jika dibandingkan dengan harga yang ditawarkan oleh saudara Rahman Basri di sini. Sememangnya anda tidak akan rugi jika melabur untuk mendapatkannya.

Syabas Tn Rahman Basri di atas penghasilan satu lagi produk yang berkualiti!

Salam,


Eruwan Gerry Norsen
www.RahsiaRajaLelong.com


"Memang Super Duper Premium"

Tahniah Haji Rahman Basri!

Memang superb! Apabila melihat isi kandungannya, saya menonton satu demi satu, apa yang dapat disimpulkan ianya adalah perkongsian pengalaman strategi pemasaran terbaik yang tidak mungkin diperolehi dengan mudah dan tak dapat dinilai wang ringgit!

Saya amat mencadangkan produk ini dijadikan koleksi buat usahawan yang melakukan pemasaran di internet!

Walaupun hari ini semua orang fokus kepada teknik pemasaran melalui Facebook, tetapi saya tidak nafikan teknik yang dikongsikan di dalam InboxCash.my ini adalah strategi pemasaran 'evergreen yang tidak pernah ditelan zaman!

Syabas sekali lagi Rahman Basri atas kemunculan produk berkualiti ini.


Ikhlas,


Razif Yusof



Daripada: Rahman Basri


PER: Penyelesaian buat anda yang ingin BUAT DUIT di internet!

Sahabat sekalian,

YA!Kebuntuan anda kerana tidak tahu BUAT DUIT atau sering GAGAL melakukan pemasaran internet akan berakhir di sini. Mengapa? Kerana saya akan bantu anda untuk melakukan pemasaran internet dengan mudah & menjimatkan.

Dan saya akan tunjukkan kepada anda satu kaedah pemasaran yang sangat POWERFUL & berkesan yang telah membantu ramai usahawan internet lain menjana pendapatan lumayan melaluinya. Bagaimana plak tu? Teruskan bacaan anda…

Jika anda merupakan salah seorang yang pernah melakukan pemasaran melalui internet, namun masih belum berjaya menghasilkan pendapatan melaluinya walaupun telah banyak wang yang anda laburkan,  dan telah banyak masa yang anda luangkan, serta tenaga yang anda curahkan…

Anda sebenarnya bernasib baik kerana anda telah berada di tempat yang betul, dan saya amat yakin anda amat bertuah berbanding dengan ramai yang di luar sana yang tidak begitu bernasib baik seperti anda kerana mereka tidak bertemu seperti mana kita bertemu hari ini. Mereka tidak tahu langsung tentang cara pemasaran internet yang paling berkesan untuk mereka maksimumkan pendapatan sampingan mereka melalui internet.

Dan, terlanjur anda dah sampai di sini, saya ingin nasihatkan supaya anda fokus dan baca setiap  patah perkataan di bawah ini bagi memudahkan proses penerangan saya kepada anda. Bagaimana anda boleh jana pendapatan melalui internet, melalui kaedah pemasaran yang paling hebat & menjimatkan, dan sekali gus anda dah tak perlu nak bazirkan wang anda menggunakan cara pengiklanan yang tidak pasti akan keberkesanannya, bahkan anda tak perlu pening-pening bersengkang mata 24 jam melakukan pemasaran, kerana sebenarnya anda boleh mengautomasikan hampir kesemuanya…!

"Anda masih tak percaya?"





(Screen shot salah satu akaun Maybank saya)


Inilah  antara peluang pendapatan yang bakal anda peroleh jika anda turut mengetahui dan menguasai teknik & strategi pemasaran yang saya maksudkan di atas. Dan yang lebih mengujakan, ketika anda tengah tidur pun income boleh masuk 24 jam ke akaun bank anda!

Bukan itu sahaja, jika anda menjadi seorang ejen affiliate yang mempromosikan produk orang lain juga boleh menghasilkan komisyen yang sungguh lumayan dengan kaedah pemasaran yang bakal saya dedahkan ini.



(Screen shot salah satu akaun Affiliate saya)


"Justeru, mahukah anda jika saya perkenalkan kepada anda Kaedah Pemasaran EVERGREEN yang mudah, jimat & menguntungkan ini?"


Ok.. ok..

Sebelum itu, tentu anda nak tahu apakah kaedah yang saya maksudkan ini?

Inilah yang hangat dibualkan sebagai Pemasaran Emel. Ya! Pemasaran Emel, ia bukanlah suatu kaedah pemasaran yang baru di internet, tapi ia telah lama diketahui dan dipraktikkan oleh usahawan internet antarabangsa di luar sana.. Tapi di negara kita,  hanya sebilangan kecil daripada usahawan internet yang benar-benar mempraktikkannya. Setuju tak?


Jika anda salah seorang yang masih belum mengetahui apakah sebenarnya pemasaran emel ini, atau anda belum pun pernah mendengar mengenainya… Tak mengapa, mari saya terangkan dengan jelas kepada anda…


“Pemasaran Emel adalah salah satu kaedah promosi di internet yang menggunakan medium emel sebagai pengantara antara anda (pemasar internet) dengan prospek anda (bakal pembeli), di mana anda hanya perlu menulis emel dan menghantarkan kepada sekumpulan prospek yang berminat dengan tawaran anda, dan jika prospek tersebut membuat pembelian terhadap produk yang anda promosikan, maka anda akan mendapat income melaluinya. “


"Untuk Lebih Mudah Faham,
Ia Adalah Seperti Ini…"


  • Kenalpasti produk yang anda nak promosikan. Sama ada produk anda sendiri ataupun produk orang lain (affiliate)
  • Anda tulis emel promosi yang berkaitan dengan produk tersebut dan hantar kepada sekumpulan prospek yang berminat
  • Anda akan mendapat income / komisyen jika ada yang membuat pembelian hasil daripada emel promosi tersebut

Secara kesimpulannya, dalam Pemasaran Emel ini, anda hanya perlu promosikan produk anda melalui emel, dan anda memenuhkan akaun bank anda dengan hasil jualan apabila prospek anda membuat pembelian terhadap produk yang anda promosikan tersebut.


"Adakah ini MUSTAHIL?"

TIDAK, Ia Tidak Mustahil. Kerana Beginilah Cara Perniagaan Internet. Mudah, Pantas & Menjimatkan!



"Saya ni… Macam mana nak jual produk melalui internet, takde siapa pun yang kenal…!"


Opppss… Sabar dulu..

Saya faham dengan kekecewaan anda itu, kerana saya dulu pun pernah beranggapan sebegitu pada usahawan internet lain. Namun rupanya tanggapan saya tersebut sebenarnya meleset sama sekali..!
Dengar sini baik-baik…

Untuk berjaya menjual dengan baik di internet, anda tidak semestinya perlu dikenali, kerana ada prospek yang membeli bukan disebabkan mereka kenal penjual, tetapi kerana mereka memang amat memerlukan produk yang dijual tersebut!

Ini pengalaman saya… (Jarang saya dedahkan kepada umum)


Saya pernah jual produk khas untuk lelaki melalui online. Boleh kata hampir 100% pembeli yang membeli produk tersebut adalah di kalangan mereka yang tidak mengenali saya, namun saya berjaya menjual produk tersebut sehingga SOLD OUT dengan mudah.


Saya juga ada menjual produk fizikal yang bercirikan keislaman di internet, walaupun saya bukanlah seorang ustaz, produk yang saya jual masih tetap laris bagai pisang goreng. Bahkan melaluinya dengan mudah saya berjaya hasilkan sehingga 5 angka jualan dalam seminggu!


Nah, anda lihat… Prospek sebenarnya tak semestinya perlu mengenali anda, cukup sekadar anda memiliki produk yang bagus, ia sudah memadai untuk prospek membeli melalui anda.

Yang penting, anda perlu lakukan Cara Pemasaran yang BETUL!


Saya pasti anda sudah mula sedar tentang betapa mudahnya melakukan pemasaran emel ini, dan betapa beruntungnya jika anda melakukannya hari ini kan? Tapi mungkin anda ada terfikir:

            1.    Jika saya tak berapa mahir IT, boleh ke saya buat Pemasaran Emel ini?

            2.    Betul ke boleh jana pendapatan sehingga 4 angka sebulan dengan
                   Pemasaran Emel ini walaupun saya masih baru lagi?

            3.    Benarkah ia bukan Skim Cepat Kaya?


Jawapan untuk semua persoalan di atas adalah YA!

  • Walaupun anda seorang yang baru dalam bidang IT sekalipun, anda BOLEH lakukannya. Sebagai permulaan, cukup sekadar anda tahu buka emel & tulis emel!
  • Melalui Pemasaran Emel, ramai yang dah berjaya hasilkan sehingga 4-5 angka pendapatan dalam tempoh sebulan. Bahkan ada yang seminggu sahaja pun dah berjaya menjana pendapatan yang lumayan. (Dengan syarat anda buat step by step dengan betul)
  • Pemasaran Emel adalah salah satu kaedah pemasaran daripada banyak kaedah pemasaran di internet. Dan ia 100% bukanlah Skim Cepat Kaya. Anda tak perlu risau.


Sekarang, adakah anda yakin dengan Pemasaran Emel boleh menyumbang pendapatan sampingan yang lumayan buat anda?


Disebabkan itulah, hampir setahun saya telah mengkaji secara mendalam strategi & triks pemasaran emel ini, dan saya laburkan ratusan malah ribuan ringgit untuk saya mengorek rahsia-rahsia pakar usahawan internet dalam dan luar negara yang menggunakan pemasaran emel sebagai medium utama pemasaran mereka. Saya lakukan kajian demi kajian untuk menguji keberkesanan setiap teknik & strategi pemasaran emel untuk berjaya…


"Akhirnya….. Tanpa berlengah lagi.."


Mahukah anda jika saya berikan anda:

  • Satu set blueprint lengkap bagaimana menjana pendapatan melalui emel. Langkah demi langkah daripada asas sehinggalah ke peringkat Advance! Keperluan WAJIB untuk anda berjaya dalam perniagaan internet
  • Teknik & triks yang benar-benar BERKESAN untuk anda lakukan. Saya sendiri hanya perlu Copy & Paste sahaja setiap teknik & strategi tersebut untuk beberapa produk yang saya promosikan, dan hasilnya 4 angka dengan mudah!
  • Cara bagaimana untuk anda mendapatkan prospek yang akan membeli produk anda.
  • Kaedah untuk anda tukarkan prospek menjadi pembeli produk anda dengan sangat mudah tanpa perlu mengambil masa yang panjang.
  • Serta banyak lagi yang anda sendiri tak sangka-sangka yang saya akan dedahkannya..


"YA! Saya Mahu Tahu Kesemua Perkara Di Atas. Tolonglah Beritahu saya Rahman!"


Dan apa yang bakal saya bocorkan ini adalah SANGAT SESUAI untuk anda, rakan anda, keluarga anda yang ada dalam kategori di bawah ini:

  • ZERO info dalam Pemasaran Emel sebelum ini
  • Pernah cuba kaedah pemasaran lain di internet, namun masih tak berjaya hasilkan SALES melaluinya
  • Sudah melabur ratusan, malah ribuan ringgit untuk tujuan pengiklanan di internet, namun hasilnya tak mencapai target anda
  • Inginkan kaedah pemasaran yang menjimatkan tapi menghasilkan pulangan yang lumayan
  • Bercita-cita nak jana pendapatan 4 angka sebulan secara konsisten melalui internet
 
Dan sebelum saya bocorkan lebih banyak lagi trick dan cara menjana income lumayan melalui pemasaran emel ini, saya ingin bertanya dulu pada anda yang tengah bersemangat nak cari income melalui pemasaran emel ni...


"Adakah Anda Sedar Kenapa Ramai Yang Pernah Terlibat Dengan Pemasaran Emel Masih Tidak Berjaya Menjana Walau RM1 Melalui Internet?"

Saya tahu, ramai yang pernah MENCUBA menjual di internet melalui pemasaran emel, namun sehingga kini masih GAGAL menjana income melaluinya..

Mereka sebenarnya tidak sedar kerana pelbagai kesilapan dilakukan, antaranya:

  • Tidak tahu strategi yang betul ketika melakukan promosi
  • Promosi pada sasaran yang tak betul
  • Lebih teruk lagi, mereka melakukan promosi dengan cara tak betul, iaitu dengan melakukan SPAMMING secara berleluasa!
  • Tiada perancangan dalam promosi
  • Tidak fokus dalam melakukan promosi
  • Tidak tahu memilih tool promosi yang betul
  • Melakukan promosi kepada prospek yang tidak berminat
  • Dan bermacam-macam kesilapan lagi.

Ya! Itulah antara sebab mengapa ramai yang GAGAL menjana pendapatan melalui internet. Dan lebih malang lagi, ada lebih 1001 macam kesilapan lagi yang mungkin menyebabkan anda kempunan untuk merasa pendapatan melalui internet ini.

"Jadi Apakah Cara Nya? Apakah Langkahnya?"


Saya tahu ini adalah persoalan anda sejak dari awal kita berbualkan? Anda jangan bimbang…


Anda tak perlu risau lagi, kerana saya akan bongkarkan bagaimana memulakan pemasaran emel ini sehingga anda berjaya menjana 3-4 angka pertama anda melaluinya. Dengan segala pengalaman selama lebih setahun saya membuat kajian terhadap teknik & strategi pemasaran emel ini, saya kongsikan dengan anda dengan harapan anda juga boleh merasa seperti apa yang telah saya & rakan-rakan saya rasai.. Peluang anda bermula daripada sekarang!


DIBONGKARKAN SEMUANYA! PAKEJ VIDEO INBOXCASH 2.0!
 
(Pakej ini dalam bentuk digital. Link download akan diberikan melalui emel.)


Tahniah! Anda telah berjaya menemui rahsia sebenar Pakar-pakar Usahawan Internet yang telah berjaya menjana pendapatan sampingan yang lumayan sehingga 4-5 angka secara konsisten!


Segala pengalaman & pengetahuan saya dalam melakukan pemasaran emel saya kongsikan dalam video-video ini. Saya cuba berikan apa sahaja yang saya tahu dalam bidang ini buat anda kerana saya benar-benar mahu anda juga berjaya memperoleh pendapatan sampingan untuk anda membayar bil api, air, astro, kereta, rumah anda.

Seperti yang telah katakan tadi, saya telah siapkan satu Blueprint sebenar dan berkesan sebagai rujukan utama anda bagi memastikan anda betul-betul boleh memperoleh pendapatan pertama anda dalam internet. Cara-cara ini juga telah saya ajarkan kepada beberapa pelajar yang telah menyertai Personal Coaching saya sebelum ini dan mereka telah berjaya mencapai apa yang diinginkan. Dan kini peluang anda untuk memilikinya…




"Apa Sebenarnya Yang Terkandung Dalam
PAKEJ Video INBOXCASH 2.0 Ini?"


Pakej Video InboxCash mengandungi 7 modul kesemuanya yang akan menerangkan secara lanjut untuk anda, teknik-teknik yang telah terbukti berkesan untuk menghasilkan jualan melalui pemasaran emel yang anda gunakan. Dengan kesemua modul padat ini, saya berani jamin ia akan membantu anda dari segi persiapan awal sehingga akhir bagaimana untuk terus konsisten menjana pendapatan melalui internet.


Anda amat bertuah hari ini kerana berada di sini, tetapi diluar sana ada yang terlebih dahulu mengetahui perkara ini daripada anda dan mereka telah pun membuat tindakan!


Jadi saya akan bawakan anda secara istimewa pendedahan sebenar bagaimana mengaut keuntungan lumayan melalui pemasaran emel. Semua ini disediakan khas untuk anda yang ingin mencari income sampingan untuk menampung kos sara hidup yang semakin meningkat saban waktu. Panduan ini buat pertama kali dalam sejarah disediakan untuk anda dalam Versi Video tutorial step by step – Hasil pengalaman saya dalam bidang pemasaran emel & perniagaan internet. Maka terhasillah Pakej DVD Inbox Cash ini.


"Apa Yang Modul Dalam
Pakej Hebat Video INBOXCASH 2.0 ini?"



Modul #1: Konsep Inbox Cash

  • Asas pemasaran emel adalah perkara WAJIB yang perlu dikuasai terlebih dahulu oleh mana-mana Internet Marketer untuk berjaya.
  • Saya akan kongsikan beberapa perkara asas yang perlu dikuasai dan 'tool' yang WAJIB dimiliki oleh mana-mana pemasar internet
  • Saya juga akan dedahkan apakah bentuk 'pemasaran internet' yang BETUL & SALAH? Ini anda WAJIB tahu.
  • Masalah utama newbie adalah 'BAGAIMANA NAK MULA?'. Jadi saya akan dedahkan perkara asas yang anda perlu TAHU. Selepas ini anda tidak perlu lagi memeningkan kepala untuk memulakan pemasaran internet dan menjana pendapatan melaluinya!



Modul #2: MASTER Autoresponder
  • Autoresponder adalah TOOL yang WAJIB anda miliki untuk melakukan pemasaran melalui emel. Jadi, anda perlu MASTER tool wajib ini!
  • Saya akan terangkan dengan terperinci perbezaan antara autoresponder berbayar dengan Percuma. Dan selepas itu anda pasti boleh buat keputusan, mana satu yang anda perlukan?
  • Saya akan tunjukkan cara bagaimana mendaftar Autoresponder berbayar secara PERCUMA.
  • Ketahui strategi PAKAR mengurus yuran langgan autoresponder mereka. Ini kerana ramai yang takut melanggan autoresponder kerana ia dianggap sangat mahal, sedangkan jika anda tahu strategi disebaliknya, anda pasti tersenyum betapa mudahnya nak 'cover' yuran langganan autoresponder. Saya sendiri gunakan strategi ini!



Modul #3: Bina Squeeze Page Pantas!
  • Anda akan mempelajari cara penggunaan software FTP, iaitu software yang diperlukan untuk anda 'upload' fail squeeze page anda ke hosting kelak.
  • Selesai menonton video ini, anda akan pasti mampu menghasilkan & memiliki squeeze page anda sendiri!



Modul #4: Free Report Killer
  • Ramai yang mengadu kerana TIADA IDEA untuk hasilkan report PERCUMA untuk dijadikan sebagai 'UMPAN' dalam mengumpul Mailing List.
  • Saya JAMIN, selepas ini anda menonton video ini, anda tidak perlu risau lagi kerana saya akan dedahkan teknik KILLER yang teramat mudah untuk anda mula menghasilkan Report Percuma yang benar-benar hebat! Pasti anda akan tersenyum apabila mengetahui teknik ini, kerana kurang 60 Minit, anda bakal dapat menyiapkan report percuma anda tersebut.
  • Saya telah praktikkan teknik ini, dan hasilnya ramai yang berpuas hati dengan Report Percuma tersebut (walaupun saya hanya perlukan kurang 60 minit untuk menyiapkannya!)



Modul #5: Format Penulisan Emel CONVERT
  • Dalam penulisan emel, FORMAT penulisan emel juga sangat penting untuk anda kuasai. Jika anda menganggap remeh soal formatting ini, anda sebenarnya telah menempah risiko dalam perniagaan internet anda!
  • Pernah saya kongsikan format emel ini kepada beberapa usahawan internet lain, mereka amat teruja kerana selama ini tidak pernah menyedari dalam emel juga perlu ada format tertentu.
  • Dengan format emel yang betul juga akan menyebabkan subscriber anda akan ternanti-nanti emel daripada anda. Percayalah..!




Modul #6: Strategi Email Follow Up Berkesan
  • Ramai yang gagal menukar prospek menjadi pembeli adalah kerana mereka gagal dalam menyusun strategi email follow up.
  • Anda akan didedahkan dengan 'Flow Sebenar' pengurusan emel follow up (sebelum prospek membeli sehingga selepas mereka membeli membeli)
  • Ketahui juga strategi khas sebelum dan semasa pelancaran produk (produk anda mahupun produk affiliate)



Modul #7: Teknik Kumpul LIST Mudah
  • Ini adalah part yang paling kritikal. Ramai yang buntu bagaimana ingin mengumpul list dengan mudah.
  • Saya akan dedahkan beberapa teknik Mudah & percuma yang saya gunakan sehingga berjaya mengumpul list dengan mudah dan pantas.
  • Saya juga akan kongsikan beberapa teknik berbayar untuk memudahkan anda mengumpul list dengan lebih cepat. Salah satu teknik ini telah membantu saya mengumpul lebih 1000 list dalam tempoh sehari!



"Apa Pandangan Pakar Berkenaan
Modul-Modul Yang Terkandung Dalam
Pakej Video INBOXCASH 2.0 Ini?"

"Ia Mampu Memberikan Pulangan Sehingga 6 Angka!"

InboxCash merupakan pakej MEGA yang tak patut anda lepaskan. Secara ikhlas, saya belum lagi jumpa pakej tentang pemasaran email sebegini menyeluruh di dalam pasaran tempatan. Rugi kalau anda tak nampak peluang sebegini hebat untuk belajar salah satu topik pemasaran yang mampu memberikan pulangan 4-angka, 5-angka, malah 6-angka dengannya.

Dapatkan sekarang sementara stok masih ada.

Tahniah juga kepada Tuan Haji Rahman Basri berjaya menerbitkan pakej InboxCash!



Zamri Nanyan

Usahawan Internet, Penulis Buku & Penceramah.
www.UsahawanInternet.com

"Inbox Cash Adalah Pelengkap Strategi Pemasaran E-mel."

Ini yang kami boleh katakan apabila diberi peluang untuk menonton senarai video-video eksklusif pakej Inbox Cash yang dihasilkan Tuan Rahman Basri. Setiap pengisian dalam video berasingan ini mempunyai 'nilai emas'nya yang tersendiri.

Sebagai pengamal pemasaran e-mel, kami dapati pakej Inbox Cash ini adalah pakej lengkap untuk tuan puan mempelajari aliran (flow) pemasaran e-mel. Tidak kira kita masih baru (newbie), atau berpengalaman, Inbox Cash adalah pakej ilmu yang wajib dijadikan bahan rujukan.

Subjek video yang paling kami minati adalah format penulisan e-mel. Ia adalah perkongsian berdasarkan pengalaman Rahman Basri mengenai 'conversion rate' setiap kali beliau menghantar e-mel.

Dalam modul ini sahaja, ia mampu membuka mata kita untuk menghasilkan 3 hingga 4 angka minimum dari segi jumlah jualan produk. Kerana kaedah yang ditunjukkan adalah 'tested & proven'.

Selaras dengan tagline produk, 'Terbukti Berkesan'.



Aqif Azizan & Hasbul 'Aqill (Tim Majalah Niaga)

www.majalahniaga.com / www.komikniaga.com


"Automasikan Pemasaran Internet Anda Dengan InboxCash!"

Produk InboxCash daripada Sahabat Baik saya Rahman Basri ini WAJIB dibeli kerana saya sendiri BERANI CAKAP ianya merupakan produk lengkap untuk menjadi JAGUH INTERNET..

Didalam produk ini, anda akan diajar dari ZERO sehingga dibekalkan tools-tools serta contoh-contoh yang patut anda lakukan untuk menjana pendapat di internet.. Sememangnya merupakan satu perkara yang menyeronokkan jika anda dapat menjana pendapatan melalui internet.. Lebih-lebih lagi jika ianya mampu diautomasikan!

Dapatkan Produk InboxCash jika stoknya masih ada dan anda mesti tak rugi membelinya.. Ianya benar-benar produk PREMIUM! Tahniah Saudara Rahman Basri sebab hasilkan SET PRODUK LENGKAP buat semua.

Salam sukses!

Safuan Sipenglipurlara
www.teampemikat.com




"Tentu Anda Teruja Dengan Apa Yang
Dikatakan Oleh Mereka Yang Pakar Kan?
Tapi.... Apa Pula Kata Pembeli?"

"Saya bagi 10/10 Untuk InboxCash!"

TERUJA!! Bila dapat tahu Rahman Basri launch produk terbaru beliau "Inbox Cash".

Apa ada pada Inbox Cash? Ianya teknik dan strategi terbaik yang beliau sendiri kaji dan praktikkan dalam menjana pendapatan 4-5 angka di internet memalui pemasaran email.

Saya pasti semua orang sudah tahu mengenai Pemasaran Email. Tetapi adakah anda jelas bagaimana method yang dianggap mudah dan simple ini mampu memberikan hasil yang lumayan??

Sebelum ini saya akui saya gagal menjana sebarang income di internet. Dah bermacam-macam panduan saya beli. wang yang dilaburkan untuk belajar kalau dikira-kira semua hampir beribu ringgit semuanya. Tak kira produk di dalam bahasa melayu atau pun Inggeris.

Tetapi apa yang menarik yang ada pada Inbox Cash adalah anda akan di ajar step by step/proven method yang amat berkesan yang saya percaya pakar-pakar pun menyukai method ini. Mana taknya, dengan 1 klik mungkin anda mampu menjana 3-4 angka sebulan malah lebih dari itu. Siapa-siapa saja boleh lakukannya.

Saya sendiri sudah melakukannya dan ianya sangat efektif. Rahman Basri lebih arif tentang ini. Serahkan saja pada pakar membantu anda.

Apa yang bakal anda perolehi jika anda dapatkan Inbox Cash mungkin tak sama dengan produk-produk lain. Anda akan didedahkan dengan konsep sebenar "Email Marketing" bermula dengan bagaimana mendapatkan targeted prospek sehinggalah anda berjaya menjual. Raw file turut akan diberikan. Banyak rahsia yang akan dibongkarkan.

Ianya sangat berbaloi! Antara yang saya suka mengenai Inbox Cash, Teknik dan strategi ini anda boleh ulanginya untuk produk-produk anda sendiri atau pun produk orang lain. Cuma Copy and Paste sahaja method yang diberikan.

Ini saranan saya, jika anda rasakan anda masih baru dalam perniagaan internet dan belum pernah menjana sebarang pendapatan di internet, Inilah peluang terbaik untuk anda. Jangan buang masa "try and error" tiru saja cara pakar. Terima kasih Rahman Basri.

Saya bagi 10/10 bintang untuk Inbox Cash. Memang "POWERFUL" lah



Izuan Bakar
Graphic Designer


Saya hanya sempat Tonton 2 Video sahaja!
Saya berani JAMIN keberkesanan teknik & strategi yang Hj Rahman ajarkan ni PASTI boleh buat duit! Syaratnya sangat mudah.. Anda hanya perlu ikuti setiap langkah yang diberikan dalam video inboxcash ni.

Tapi disebabkan kesibukan & kesuntukan masa, saya hanya menonton & betul-betul fokus pada 2 video sahaja dari keseluruhan video inbox cash iaitu 1 teknik strategi promosi  & 1 teknik strategi tarik trafik.

Hasilnya, anda lihat sendiri di bawah..


Ini lah bukti income pertama saya dengan affiliate..
 
Itu baru 2 video yg sya fokus untuk fahami & take action. Bayangkan jika anda luangkan masa untuk tonton & PRAKTISKAN semua modul yg di ajar??

Bukan 3 angka, GERENTI 4 hingga 5 angka akan anda hasilkan! Anda cuma perlukan keberanian untuk BERTINDAK & AMALKAN sahaja..



Ikhlas,


Zulariffin Mohd
Pelajar UTM Johor


"Beruntung mereka yang dapatkan produk ini..."

Ini yang terdetik dalam hati saya setelah menelaah 'Inboxcash.my'... hmm.. beruntung sangat-sangat!

Serius saya cakap, Kandungan 'Inboxcash.my' ini adalah apa yang telah saya usahakan selama 2 tahun.

Bayangkan, saya telah habiskan masa selama 2 tahun untuk mencari, mengumpul dan mempelajari 'ilmu' ini tapi, sekarang semua telah terhidang depan mata.. Semuanya telah dimasukkan dalam 'Pakej Video Tutorial Inboxcash'.

Serius!!! Kesemua ilmu yang wajib kita pelajari untuk menjadi usahawan internet lengkap dalam pakej ini.

Bagi yang benar-benar nak berjaya dan merasa hasil melalui internet, dah tak ada alasan lagi.. Sebab semua ditunjukkan dengan detail, dari segi perancangan, teknik, malah diberikan contoh-contoh bagi memudahkan pemahaman. Satu saja yang perlu dilakukan.. iaitu aplikasikan segera apa yang diajarkan maka segeralah juga mendapat hasilnya!

Tahniah Tn Hj Rahman Basri kerana telah menghasilkan produk yang sangat berkualiti dan padat dengan informasi!


Ikhlas,


Hjh Yatti Hj Latif
Guru Agama & Usahawan Internet



"MENGAPA VIDEO INBOXCASH 2.0 ADALAH YANG TERBAIK BUAT ANDA SEKARANG INI?"


  • Mudah difahami kerana saya saya menggunakan bahasa pengantar Bahasa Malaysia, Ia diterangkan dengan teratur dalam Video
  • Teknik yang didedahkan bukanlah teknik ‘BIASA-BIASA’ yang tidak berkesan, tapi kesemuanya adalah teknik yang telah terbukti berkesan menghasilkan jualan. Saya hanya menggunakan teknik ini setiap kali melakukan promosi.
  • Ada beberapa teknik yang dibongkarkan dalam Video ini anda tidak pernah peroleh daripada mana-mana sumber lain, kerana ia adalah berdasarkan kajian persendirian saya. Saya lakukan TRIAL & ERROR, dan saya dapati teknik tersebut sememangnya superb!
  • Anda boleh menonton semula video ini berulang kali, kerana saya pasti banyak tips penting yang tidak pernah anda dengar selama ini!
  • Video-video ini disusun secara teratur mengikut susunan, daripada level Asas kepada level Advance. Anda boleh pilih mana-mana modul video yang anda ingin pelajari. Tapi saya sarankan agar anda tonton video ini mengikut turutan yang telah diberikan.
  • Ada beberapa 'Unadvertised Bonuses' buat pembeli Video Inbox Cash ini, anda hanya akan ketahui selepas anda menonton keseluruhan video ini. Anda pasti tersenyum gembira apabila mengetahui bonus tersebut.
  • Dan banyak lagi kelebihan yang bakal anda peroleh dengan memiliki Video Inbox Cash ini. Anda akan mengetahuinya apabila anda telah menonton kesemua modul video yang saya rakamkan secara eksklusif buat anda…


"Ya, Saya Berminat Untuk
Belajar Menjana Income Di Internet.
Jadi, Bagaimana Nak Dapatkan Video Ini?"


Ya, Dapatkan Pakej Video INBOXCASH 2.0
Ini Sebelum Anda Memulakan Menjana
Income Di Internet!



Jika anda benar-benar mahu jana income dengan internet, jangan tunggu lagi kerana Video inilah yang anda amat perlukan sekarang! Saya memberikan anda jaminan 30 hari wang dikembalikan jika anda tidak berpuas hati dengan teknik-teknik yang terkandung dalam PAKEJ VIDEO ini.. (Dengan syarat anda benar-benar telah mempraktikkan kesemua modul yang diterangkan dalam pakej video ini)

Jadi dapatkan Video ini sekarang juga pada harga yang mampu anda miliki cuma..

RM497


RM297

hanya...

RM147 sahaja!



Dapatkan tawaran hebat ini dengan segera kerana saya akan menaikkan harga Video Tutorial terhebat ini pada bila-bila masa dari sekarang. Ingat! Jika di lain masa anda ingin mendapatkan DVD ini, mungkin anda tak berpeluang lagi. Saya pada bila-bila masa akan menaikkan harga video ini atau menutup terus jualan video ini. Hanya mereka yang serius ingin belajar menjana income dari internet akan dapatkannya segera..Hari ini..!



Jadi, BERTINDAK SEKARANG JUGA!



Klik butang "TEMPAH SEGERA" di atas untuk buat tempahan hari ini juga


"Saya Masih Kurang YAKIN Lah.."

Hmm... saya hairan mengapa anda masih ragu-ragu dengan kemampuan Video ini untuk membantu anda menjana pendapatan melalui internet. Mungkin anda ada mempersoalkan begini..


Betul ke boleh dapat INCOME pertama melalui Video ini?

Boleh! Jika anda mengikuti setiap langkah dan teknik yang terkandung dalam Video ini, saya rasa tiada alasan lagi untuk anda mula menjana income pertama anda melalui internet. Segala ilmu dan strategi yang saya tunjukkan adalah proven method dan diakui oleh Pakar-pakar Usahawan Internet.


Betul ke boleh jana sehingga 4 angka dengan mudah?

Ya, boleh. Modul dalam Video ini dirangka dengan rapi bagaimana anda boleh membuat persiapan untuk menjana sekurang-kurangnya 4 angka pendapatan setiap bulan secara konsisten. Saya pernah gunakan teknik yang sama dalam promosi beberapa produk di internet, dan dalam masa yang singkat saya berjaya menghasilkan jualan 4 angka!


Saya baru sangat dalam dunia Online ni, boleh ke saya jana pendapatan melaluinya?

Boleh! Yang paling penting adalah mindset yang betul. Jika anda mempunyai minat yang mendalam untuk menerokainya dan anda seorang yang tidak mengenal erti putus asa, saya yakin anda boleh melakukannya. Saya pun dahulu ragu-ragu akan keupayaan saya sendiri, sehinggalah ke hari ini, saya masih tak percaya bahawa saya telah melakukannya dengan baik sekali!

Dan soalan-soalan anda itu adalah soalan yang sama diajukan oleh orang-orang sebelum ini. Tak salah bertanya untuk kepastian. Kerana orang yang tak bertanya, selalunya sesat jalan kan?


Saya telah pun menjawab persoalan anda, sehinggakan anda yang masih betul-betul fresh dalam bidang online bisnes pun saya jamin boleh melakukannya! Justeru, tiada apa lagi yang anda perlu khuatirkan dan nak peningkan kepala memikirkannya. Cuma apa yang saya risaukan sekarang adalah jika anda lebih berlengah lagi maka lebih banyak yang anda kerugian. Jangan fikir berapa besar RM127 yang anda keluarkan hari ini tetapi fikirkanlah betapa besar keuntungan yang anda perolehi setelah menguasai ilmu pemasaran emel ini...


"Tidak Rugi Anda Mendapatkan Video Inbox Cash"

Apa yang boleh saya katakan isi kandungan yang diberikan amat padat dan mudah difahami lagi-lagi anda belajar dari sifu yang memang berpengalaman. Umpama pergi ke seminar tapi kali ini terus anda mempelajarinya hanya di depan komputer anda sambil mendengar penerangan.

Jika anda ingin mahir dalam ilmu pemasaran Internet, mahirkan diri anda menggunakan kaedah yang sudah diguna pakai oleh orang yang berpengalaman dan terbukti berkesan. Rahman Basri menunjukkan semuanya di dalam Video ini, setiap langkah, teknik dan strategi, penggunaan tools, boleh diikuti dengan mudahnya. Keseluruhannya mengajar anda menguasai Pemasaran Emel dengan berkesan.

Tidak rugi anda mendapatkan pakej ‘inboxcash’ ini dan pelajari ilmu yang disampaikan oleh Rahman Basri, saya pasti dengan fokus dan usaha, anda pasti memperoleh hasil yang tidak anda sangkakan.

Tahniah!

Luvleey aka Nurulhayati

Graphics Designer 
www.luvleey.com




100% Jaminan Wang Dikembalikan 
Dengan setiap pembelian "Pakej Video Inbox Cash” ini, anda akan disertakan sekali dengan jaminan kepuasan 100% atau wang anda akan dikembalikan dalam masa 30 hari.

Jikalau anda masih tidak berpuas hati dengan segala isi kandungan dan ilmu yang telah saya bongkarkan dalam Video ini, wang RM147 anda akan saya kembalikan.

Ya, saya akan pulangkan wang anda TANPA BANYAK SOAL!

Anda memang takkan rugi apa-apa pun, segala risiko pembelian anda, saya sendiri yang akan tanggung.

Anda simpan sahaja Video tersebut.

      

Semoga Anda Berjaya,

Rahman Basri
P.S. PS. Jangan berlengah lagi untuk memiliki Video ini kerana saya amat yakin anda akan berpuas hati dengan kualiti kandungan yang saya berikan untuk anda. Tempah sekarang!

P.P.S. Anda juga dilindungi dengan JAMINAN PULANGAN WANG selama 30 hari. Anda sebenarnya menanggung "ZERO RISK" dengan membuat tempahan Pakej Video ini.



Hak Cipta Terpelihara 2012 - 2015